19 Септември 2020 - 02:04:21

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

01.03.2019 во 11:08:01

Барање средба со градоначалникот

Статус: Одговорено
Тип на барање: барање за средба со градоначалникот

 
Одговор

04.03.2019 во 11:00:31

Почитуван Рацо, во прилог ви го доставуваме линкот на кој може да закажете средба со градоначалникот. https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fopstinaaerodrom.typeform.com%2Fto%2FXBr2VA&h=AT2I6rsKNi3vkooCNqXEUUyph4uruoBfw7pphAsI8ybytOYLKF9ilHOpK88p6DoeMGnhcZRVZdhRpWiAmwS3s8By1_8zZvxeDefvRjIH3a7sAQAsQWW4lhKnypk3KbUpsw

Назад

 

Архива

<< Септември 2020 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30     

Sponsored by

Developed by