19 Септември 2020 - 00:50:22

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

05.03.2019 во 16:14:00

Ви благодарам за одговорот поврзан со кошот зад кула В на ул руди Чајавец бр.4 и зад зградата на Адора на ул. Методиуја Шарло бр.8, но барањето беше тие да се искористат и да се стават во функција на начин што отвореното игралиште во склоп на ОУ Блаже Конески кое веќе има 2 коша да се дополни со дополнителни 2 коша бидејќи има повеќе од доволен простор за тоа. Ве молиме преземете акција.

Статус: Одговорено
Тип на барање: Детски и спортски игралишта (кошарка, ракомет, мал фудбал)

 
Одговор

06.03.2019 во 14:20:44

Почитуван Славчо, вашиот предлог е прифатлив, но прво треба да се избере фирма (јавната набавка е во тек) за таква акција, а тоа би траело околу околу еден месец до месец и пол. Се надевам дека сте задоволни со одговорот. Поздрав

Назад

 

Архива

<< Септември 2020 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30     

Sponsored by

Developed by