31 Март 2020 - 04:39:24

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

19.04.2019 во 21:52:47

Почитувани, 1-Ќе Ве Молам за информација кои денови се собира сметот од домаќинствата со адреса на ул.12-Македонска Бригада наспроти Трговскиот Центар Лисиче. Контејнерите за собирање смет се отстранети- што се наоѓаа покрај Трговскиот Центар Лисиче- Без никаква информација до нас граѓаните. 2- Се доделувале канти за ѓубре за дуќаните во Трговскиот ЦентарЛисиче.Сопственик сум на дуќан.Каде може да се подигне истава? Очекувам брз одговор. Поздрав

Статус: Одговорено
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад

 
Одговор

23.04.2019 во 10:49:05

Почитувана Сузана, сметот се собира секој понеделник. Ќе ви оставиме контакт-телефон од надлежното лице од Општина Аеродром задолжено за тој реон, кој ќе ви објасни за постапката за набавување канта за ѓубре. Ќе треба да приложите сметка за ѓубретарина во Комунална хигиена. Лицето се вика Сашо, тел. 076/261-383

Назад

 

Архива

<< Март 2020 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31      

Sponsored by

Developed by