31 Март 2020 - 04:03:57

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

22.04.2019 во 09:48:36

Ви се обраќам поради долгорочен проблем со смет исфрлен околу контејнерите на ул. Владимир Комаров бр.1, контејнерите пред трансформаторот. Тоа е страшна секојдневна глетка, колку има внатре толку има надвор гјубре, често и градежен шут, мебел. Не знам како вработените од Комунална хигиена немаат поплаки бидејки цел сообраќај се стопира додека се се собере. Околните кафулиња РЕД И ГЕТ исфрлаат рефусно ѓубре од храна, не личи ова за една Општина како Аеродром. Исто така и тревникот зад трансформаторот веке не личи на тревник, туку на депонија и патека по која се поминува со кола и се паркираат пред зграда кое не е место за паркинг. Ви се обракам од фирма која се наоѓа на приземје во локал токму пред оваа слика. Плаќаме придонеси и навистина очекуваме овој проблем да се реши. Пратете некој надлежен на терен и ќе се увери во глетката. Денес и сликав, можам да Ви пратам на вибер ако ми посчите на кој број. Ве молам овој проблем да се реши.

Статус: Одговорено
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад

 
Одговор

23.04.2019 во 10:41:21

Почитувана Сунчица, нашите комунални инспектори се информирани, ќе излезат на терен и ќе извршат увид. Ви благодариме за укажувањето!

Назад

 

Архива

<< Март 2020 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31      

Sponsored by

Developed by