31 Март 2020 - 03:30:39

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

22.04.2019 во 12:47:02

Добар ден почитувани, сакам да препрашам кога може временски да се заврши дислокацијата на кошевите зад кула В на ул руди Чајавец бр.4 и зад зградата на Адора на ул. Методија Шарло бр.8 и нивна релокација на блиското игралиште при ОУ Блаже Конески, како и санација на постоечките 2 обрачи на кошевите на училишното игралиште во Блаже? Така би се добило убава целина со 4 коша и место за спорт и рекреација. Ветивте во март дека ќе се реализира за што била во тек јавна набавка на фирма. Дали има нешто конкретно да се преземе на терен со некаков рок? Во име на повеќе млади спортски ентузијасти од Аеродром, Славчо. Благодариме.

Статус: Одговорено
Тип на барање: Детски и спортски игралишта (кошарка, ракомет, мал фудбал)

 
Одговор

23.04.2019 во 11:18:33

Почитуван Славчо, ќе ви оставиме контакт-телефон со нашето надлежно лице од Општината во врска нсо ова прашање, со цел побрзо да ви излеземе во пресрет. Златко, тел. 077/621-162

Назад

 

Архива

<< Март 2020 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31      

Sponsored by

Developed by