31 Март 2020 - 11:50:52

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

08.05.2019 во 13:12:46

Почитувани надлежни од општина Аеродром, дали ќе се уреди земјиштето со дива трева, земја и импровизирано дотраено детско игралиште кај зградите Адора Парк1, Парк2 и Парк 3? На се личи, само на парк не личи. Дали ќе се уреди убаво просторот со парк, зеленило, клупи, канти за отпадоци, осветлување, нови детски реквизити, мека подлога за децата, оградување..? И кога временски, дали нешто ќе преземете како општина? Благодарам.

Статус: Одговорено
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило

 
Одговор

10.05.2019 во 09:28:45

Почитувана Анкица, планирано е уредување на овој дел. Поздрав

Назад

 

Архива

<< Март 2020 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31      

Sponsored by

Developed by