23 Февруари 2020 - 18:46:34

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

11.06.2019 во 08:18:21

Почитувани, постојано апелирам да се поведе сметка за зеленилото околу зграда на Владимир Комаров бр. 27. Пред и позади зградата никој ниту од општината ниту од паркови и зеленило ниту коси трева, ниту собира отпадоци, ниту листови ... Тој дел не личи на ништо. Се е обраснато во диви треви, огромни жбунови, парковите се очајни. Навистина не знам кој е одговорен и дали некој знае за ова. Се надевам дека некој ќе се замисли и ќе превземе нешто. Ова се случува постојано секоја година. Ви благодарам

Статус: Одговорено
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило

 
Одговор

11.06.2019 во 09:33:25

Почитувана Тања, од вчера се почнати активностите околу косењето на тревата во овој дел. Во наредните денови ќе биде комплетно среден овој реон. Ви благодариме за укажувањето

Назад

 

Архива

<< Февруари 2020 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

Sponsored by

Developed by