02 Април 2020 - 00:46:12

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

17.10.2019 во 13:09:11

Добро е и за позддравување што се обновуваат кошевите на отворените игралишта во склоп на училиштата. Кога може да се очекува на игралиштетот во ОУ Блаже Конески да се заменат старите табли и обрачи и да се постават нови стаклени табли и нови зглобни обрачи како во ООУ Ѓорѓија Пулевски?

Статус: Одговорено
Тип на барање: Детски и спортски игралишта (кошарка, ракомет, мал фудбал)

 
Одговор

30.10.2019 во 08:47:15

Почитуван Славчо, надлежните служби се информирани за обновување на кошевите. Поздрав

Назад

 

Архива

<< Април 2020 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30    

Sponsored by

Developed by