24 Јуни 2021 - 05:04:47

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

06.11.2019 во 11:04:41

Крајно време е да се постават заштитни столпчиња на тротоарот за пешаци покрај сервисната уличка до која се пристапува во зградите на Адора на Методија Шарло 6,8 и 10. Буквално мајки со колички, деца не може да се движат на тротоарот околу зградите покрај сервисната уличка, ниту да се пристапи со возило до својот дом, самите тротоари се блокирани од возила, дури и на тревната површина и игралиштето се зафаќа простор, паркираат возила на тротоарот и од други места кои одат по околните кафулиња и ресторани во близина. Направете нешто крајно време е, за 1 ден може да се постават столпчиња од двете страни на тротоарот околу сервисната уличка.

Статус: Одговорено
Тип на барање: Нови заштитни П-огради

 
Одговор

11.11.2019 во 09:25:33

Почитувана Анкица, доставете барање до Комуналното одделение на Општината за поставување столпчиња, со претходно собрани потписи од станарите од околните згради. Поздрав

Назад

 

Архива

<< Јуни 2021 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30     

Sponsored by

Developed by