19 Декември 2018 - 10:25:25

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

21.10.2016 во 21:55:49

Почитувани, Пред еден месец Ви пишав за дефект на улично осветлување на раскрсницата на ул. Арх. Сотир Томовски со ул. Мите Богоевски. Тоа е многу фреквентна раскрсница, а 2 од сијалиците не светат, на аголот на Сотир Томовски од кај број 2 А и по дијагонала на Мите Богоевски. Пред 10 дена реагирав и директно до фирмата која е задолжена за уличното осветлување, но светилките се уште не се заменети.

Статус: Одговорено
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување

 
Одговор

25.10.2016 во 09:08:19

Почитувани, известени се службите во Општината кои се задолжени за уличното осветлување и оттаму информираат дека светилките ќе бидат заменети наскоро. Ви благодариме што го користевте Граѓанскиот сервис центар на Општина Аеродром.

Назад

 

Архива

<< Декември 2018 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31       

Sponsored by

Developed by