19 Декември 2018 - 10:30:13

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

26.10.2016 во 13:21:58

Почитувани, Ве молам за одговор на следново прашање: Кога ќе ја асфалтирате пристапната (сервисна) улица до новта зграда на ул. „Методија Шаторов Шарло“ бр. 6? Со оглед на дождовиот период што следува и претстојната зима, Ве молам брзо да делувате затоа што сегашната состојба (дупки, кал...) на оваа пристапна (сервисна) улица е катастрофална! Ви благодарам!

Статус: Одговорено
Тип на барање: останато

 
Одговор

26.10.2016 во 14:56:47

Почитувани, Ве известуваме дека постапката за избор на изведувач е завршена и во наредниот период ќе се отпочне со изведување на градежните работи. Ви благодариме што го користевте Граѓанскиот сервис центар на Општина Аеродром.

Назад

 

Архива

<< Декември 2018 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31       

Sponsored by

Developed by