31 Март 2020 - 03:04:37

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Почитувани, Детското игралишт .......Повеќе
01.04.2019 во 15:59:30
Тип на барање: Детски и спортски игралишта (кошарка, ракомет, мал фудбал)
Одговорено Parkingot kaj Triiseri ne se naplatuva , tuka se parkira .......Повеќе
01.04.2019 во 12:11:56
Тип на барање: Хаварисани возила, како и возила кои се користат како магацински простор
Одговорено Драги администратори на ГСЦ, .......Повеќе
01.04.2019 во 09:24:52
Тип на барање: останато

  1

 

Архива

<< Април 2019 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30      

Sponsored by

Developed by