01 Мај 2017 - 04:31:49

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барања


Денес

Нема барање за денес


Последни 7 дена
Статус Барање
Одговорено Dobar den,sakam da ve izvestam deka blokovskoto zelenilo .......Повеќе
26.04.2017 во 23:13:43
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено Pocituvani, Sredinata na mart podensov baranje za edn .......Повеќе
26.04.2017 во 09:45:03
Тип на барање: еднократна парична помош за новороденчиња
Одговорено Почитувани, Пред зградата на .......Повеќе
24.04.2017 во 12:57:11
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици
Одговорено Дали крстосницата на ул.Методи .......Повеќе
24.04.2017 во 11:56:04
Тип на барање: останато
Одговорено Веќе четврта недела како е про .......Повеќе
24.04.2017 во 11:45:27
Тип на барање: останато

 

Архива

<< Мај 2017 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31     

Sponsored by

Developed by