26 Мај 2019 - 03:43:14

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено NA ULICA KOSTA NOVAKOVIK POMEGU ZGRADITE BR 50 , BR 48 .......Повеќе
12.01.2018 во 18:48:31
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад
Одговорено sredba so radonacalnikot gospodinot Zlatko Marin....Повеќе
12.01.2018 во 10:44:01
Тип на барање: барање за средба со градоначалникот

  1

 

Архива

<< Јануари 2018 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31     

Sponsored by

Developed by