31 Март 2020 - 04:00:27

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Pocituvani, vo vrska so potrebnite dokumenti za ednokrat .......Повеќе
18.07.2019 во 21:02:58
Тип на барање: еднократна парична помош за новороденчиња
Одговорено Почитувани, Со оглед дека беќе .......Повеќе
18.07.2019 во 13:36:10
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани општинари, некој .......Повеќе
18.07.2019 во 11:43:33
Тип на барање: Детски и спортски игралишта (кошарка, ракомет, мал фудбал)

  1

 

Архива

<< Јули 2019 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31     

Sponsored by

Developed by