24 Март 2019 - 22:09:09

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Почитувани, Нели е ова Граѓан .......Повеќе
20.04.2017 во 11:23:29
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Ве молам за одгово .......Повеќе
20.04.2017 во 11:07:46
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад

  1

 

Архива

<< Април 2017 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Sponsored by

Developed by