21 Февруари 2024 - 01:36:20

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Почитувани, На улицати Петар .......Повеќе
26.07.2021 во 13:44:39
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици

  1

 

Архива

<< Јули 2021 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Sponsored by

Developed by