07 Август 2022 - 18:56:18

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Почитувани, На Бул.,, В.С.Бато,, .......Повеќе
29.05.2020 во 11:14:54
Тип на барање: Хаварисани возила, како и возила кои се користат како магацински простор

  1

 

Архива

<< Мај 2020 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sponsored by

Developed by