17 Јуни 2019 - 17:45:08

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Почитувани! По втор пат Ви се о .......Повеќе
05.12.2018 во 18:13:40
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување

  1

 

Архива

<< Декември 2018 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31       

Sponsored by

Developed by