14 Јули 2020 - 06:21:19

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Почитувани, На улицата бр.45 во .......Повеќе
05.08.2019 во 13:15:19
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување

  1

 

Архива

<< Август 2019 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Sponsored by

Developed by