19 Декември 2018 - 11:27:32

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Почитувани, ви пишувам во врс .......Повеќе
06.03.2018 во 07:38:25
Тип на барање: Нови заштитни П-огради
Одговорено Почитувани, Инфраструктурат .......Повеќе
06.03.2018 во 07:33:51
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици

  1

 

Архива

<< Март 2018 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Sponsored by

Developed by