24 Јуни 2021 - 04:50:49

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Почитувани, Живееме во колект .......Повеќе
07.11.2019 во 11:13:56
Тип на барање: останато
Одговорено Pregorena svetilka pred zgrada br.65 na Vidoe Smilevski- .......Повеќе
07.11.2019 во 09:23:58
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување

  1

 

Архива

<< Ноември 2019 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Sponsored by

Developed by