14 Април 2024 - 14:27:35

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Почитувани, Како жители на РЦ .......Повеќе
09.03.2022 во 11:16:32
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици
Одговорено Почитувани, Како жители на РЦ .......Повеќе
09.03.2022 во 11:16:14
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици

  1

 

Архива

<< Март 2022 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31    

Sponsored by

Developed by