26 Мај 2020 - 21:57:15

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Почитувани, Може ли да се извр .......Повеќе
09.05.2019 во 23:19:38
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено Почитувани, Кога се поднесува .......Повеќе
09.05.2019 во 23:04:10
Тип на барање: образование
Одговорено Почитувани, благодариме за ваш .......Повеќе
09.05.2019 во 16:39:40
Тип на барање: Детски и спортски игралишта (кошарка, ракомет, мал фудбал)

  1

 

Архива

<< Мај 2019 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31   

Sponsored by

Developed by