21 Август 2019 - 15:25:30

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено До кога ќе дозволувате во парк .......Повеќе
31.01.2018 во 10:21:19
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад
Одговорено Почитувани! Најпрво да ви кажа .......Повеќе
31.01.2018 во 09:24:02
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад
Одговорено Почитувани Би ве замолил во па .......Повеќе
29.01.2018 во 19:39:15
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Ве молам за информ .......Повеќе
29.01.2018 во 11:12:19
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено Почитувани Живеам на улица Ме .......Повеќе
29.01.2018 во 09:51:37
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Во околина на мал .......Повеќе
28.01.2018 во 18:45:02
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад
Одговорено baranje za sredba so gradonacalnikot....Повеќе
26.01.2018 во 12:00:05
Тип на барање: барање за средба со градоначалникот
Одговорено Znaci ve molam cela nedela nema javno osvetluvanje na to .......Повеќе
25.01.2018 во 17:03:13
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено pocituvani, ve molam za ureduvanje na maloto ostvce so .......Повеќе
24.01.2018 во 23:31:17
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено Бараме надлежните и одговорни .......Повеќе
24.01.2018 во 12:46:45
Тип на барање: останато
Одговорено Дали општина Аеродром има инфо .......Повеќе
24.01.2018 во 12:24:43
Тип на барање: останато
Одговорено Дали ке превземете некакви акт .......Повеќе
23.01.2018 во 15:44:26
Тип на барање: останато
Одговорено Дали некогаш ке ја санирате пе .......Повеќе
23.01.2018 во 15:41:20
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици
Одговорено pocituvani imame potreba od sredba so gradonacalnikot za .......Повеќе
22.01.2018 во 11:49:25
Тип на барање: барање за средба со градоначалникот
Одговорено Почитувани, Ќе ве замолам да .......Повеќе
18.01.2018 во 13:56:47
Тип на барање: останато
Одговорено Станарите на ЗС на Видое См .......Повеќе
18.01.2018 во 09:07:36
Тип на барање: останато
Одговорено Поради проблем на многу граѓан .......Повеќе
16.01.2018 во 13:04:39
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Ве молам да ми од .......Повеќе
13.01.2018 во 15:34:57
Тип на барање: останато
Одговорено NA ULICA KOSTA NOVAKOVIK POMEGU ZGRADITE BR 50 , BR 48 .......Повеќе
12.01.2018 во 18:48:31
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад
Одговорено sredba so radonacalnikot gospodinot Zlatko Marin....Повеќе
12.01.2018 во 10:44:01
Тип на барање: барање за средба со градоначалникот
Одговорено Pocituvani, Sto se planira da se pravi na golemiot pros .......Повеќе
04.01.2018 во 23:20:24
Тип на барање: останато

  1