19 Септември 2020 - 01:52:56

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Почитувани, Дали и кога е пред .......Повеќе
28.01.2020 во 13:08:16
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувана општинска служба, .......Повеќе
22.01.2020 во 12:21:02
Тип на барање: Нови заштитни П-огради
Решен Почитувани, веќе некое време н .......Повеќе
21.01.2020 во 09:58:13
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Почитувани, веќе некое време н .......Повеќе
20.01.2020 во 12:17:22
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување

  1

 

Архива

<< Јануари 2020 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31   

Sponsored by

Developed by