24 Јуни 2021 - 04:07:50

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Prvo da ve pofalam za postavenite stolbcinja na del od u .......Повеќе
27.02.2020 во 13:31:42
Тип на барање: Нови заштитни П-огради
Одговорено Pocituvani, Denes na interenet procitav deka ste postav .......Повеќе
27.02.2020 во 13:15:11
Тип на барање: Нови заштитни П-огради
Одговорено ЦЕЛ НА СРЕДБАТА: Разговор за од .......Повеќе
27.02.2020 во 12:46:20
Тип на барање: барање за средба со градоначалникот
Одговорено ЗС на улица Видое Смилевски Ба .......Повеќе
27.02.2020 во 11:36:23
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено Здраво до надлежните во општин .......Повеќе
18.02.2020 во 13:02:07
Тип на барање: Детски и спортски игралишта (кошарка, ракомет, мал фудбал)
Одговорено Pocituvani dali primate sezonski rabotnici itno mi treb .......Повеќе
15.02.2020 во 15:11:41
Тип на барање: останато
Одговорено Барање за средба со градоначал .......Повеќе
14.02.2020 во 10:07:11
Тип на барање: барање за средба со градоначалникот
Одговорено Почитувани, Во месец декемвр .......Повеќе
14.02.2020 во 09:12:53
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, ве молам за одгов .......Повеќе
10.02.2020 во 09:24:11
Тип на барање: останато
Одговорено Bi sakal da prijavam neispravno javno osvetluvanje na bu .......Повеќе
04.02.2020 во 19:07:32
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување

  1

 

Архива

<< Февруари 2020 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

Sponsored by

Developed by