25 Јули 2024 - 05:30:29

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Почитувани, Ве молам да ми одго .......Повеќе
20.02.2022 во 14:40:35
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено Почитувани, пред неколку месец .......Повеќе
19.02.2022 во 23:23:11
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Ме интересира ка .......Повеќе
19.02.2022 во 14:32:38
Тип на барање: останато
Одговорено Na bulevar V.S.Bato 87 potočno parkot na muzikata ,ima .......Повеќе
15.02.2022 во 13:01:33
Тип на барање: Нова урбана опрема: кошници за отпадоци
Одговорено Здраво, Ве молам доколку е во .......Повеќе
08.02.2022 во 15:49:34
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Во понеделникот .......Повеќе
02.02.2022 во 09:33:54
Тип на барање: останато

  1

 

Архива

<< Февруари 2022 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28       

Sponsored by

Developed by