21 Февруари 2019 - 21:23:07

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Поради постоење на дива градба .......Повеќе
30.03.2017 во 20:14:22
Тип на барање: останато
Одговорено Ako moze da mi kazete kolku kostaat komunalii za nadgrad .......Повеќе
26.03.2017 во 17:29:43
Тип на барање: останато
Одговорено Molam za odgovor Ziveeme na ul Vangel Todorovski 7/3 v .......Повеќе
24.03.2017 во 21:45:30
Тип на барање: останато
Одговорено Јас како страствен велосипеди .......Повеќе
24.03.2017 во 20:58:39
Тип на барање: останато
Одговорено Бараме од страна на надлежните .......Повеќе
24.03.2017 во 15:40:06
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Во име на станари .......Повеќе
24.03.2017 во 11:28:42
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Ве молиме да презе .......Повеќе
24.03.2017 во 09:28:28
Тип на барање: останато
Одговорено Здраво, ме интересира дали па .......Повеќе
20.03.2017 во 11:35:27
Тип на барање: останато
Одговорено Ве молам за информација кога к .......Повеќе
18.03.2017 во 00:01:55
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици
Одговорено Почитувани, Ме интересира да .......Повеќе
13.03.2017 во 22:18:23
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, ме интересира прец .......Повеќе
09.03.2017 во 10:30:52
Тип на барање: останато
Одговорено Pocituvani poveke od TRI meseci ima obid za DIVO prikluc .......Повеќе
08.03.2017 во 10:44:21
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици
Одговорено Пред една недела ве замолив да .......Повеќе
07.03.2017 во 10:08:22
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Пред повеќе од една недела ви и .......Повеќе
02.03.2017 во 10:14:10
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување

  1

 

Архива

<< Март 2017 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31   

Sponsored by

Developed by