09 Април 2020 - 21:15:50

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Барање 19.03.2019 во 08:27:15 Почитув .......Повеќе
25.03.2019 во 15:56:17
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Ве известувам де .......Повеќе
23.03.2019 во 19:09:51
Тип на барање: останато
Одговорено До почитуваните администратор .......Повеќе
20.03.2019 во 14:37:48
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Ве молам за инфор .......Повеќе
19.03.2019 во 08:27:15
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Ве молам да ми од .......Повеќе
14.03.2019 во 14:10:42
Тип на барање: образование
Одговорено Почитувани, На веб страната с .......Повеќе
14.03.2019 во 13:56:57
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Ве молам да поста .......Повеќе
12.03.2019 во 15:01:23
Тип на барање: Нова урбана опрема: кошници за отпадоци
Одговорено Паркингот за кулите 4 и 6 на ул. .......Повеќе
11.03.2019 во 14:27:41
Тип на барање: останато
Одговорено Pocituvani dali uste primate sezonski rabotnici pozdrav....Повеќе
11.03.2019 во 11:49:45
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Ве молам како как .......Повеќе
08.03.2019 во 13:27:01
Тип на барање: останато
Одговорено Ви благодарам за одговорот пов .......Повеќе
05.03.2019 во 16:14:00
Тип на барање: Детски и спортски игралишта (кошарка, ракомет, мал фудбал)
Одговорено Почитувани, Кога и како се пл .......Повеќе
05.03.2019 во 15:13:56
Тип на барање: останато
Одговорено Барање средба со градоначални .......Повеќе
01.03.2019 во 11:08:01
Тип на барање: барање за средба со градоначалникот

  1

 

Архива

<< Март 2019 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sponsored by

Developed by