21 Април 2021 - 15:52:03

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Kosta novakovic br 7A (zolta zgrada )nasporti poliklinik .......Повеќе
13.03.2020 во 02:16:36
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Решен Почитувани, Во малиот парк во .......Повеќе
12.03.2020 во 14:39:52
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Барам да ми овозможите средба .......Повеќе
09.03.2020 во 15:29:50
Тип на барање: барање за средба со градоначалникот
Одговорено Pocituvani, Veke nekolku meseci 3-4 lica (od romska naci .......Повеќе
09.03.2020 во 08:08:05
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад
Одговорено Na posledniot sostanok na sobir na stanari se odluci da .......Повеќе
07.03.2020 во 15:34:25
Тип на барање: Нови заштитни П-огради
Решен Почитувани, Ве молам да ми пос .......Повеќе
03.03.2020 во 15:49:50
Тип на барање: останато

  1

 

Архива

<< Март 2020 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31      

Sponsored by

Developed by