25 Јули 2024 - 06:13:06

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Почитувани, Веќе неколку пати .......Повеќе
29.03.2022 во 09:14:59
Тип на барање: Хаварисани возила, како и возила кои се користат како магацински простор
Одговорено Почитувани, Ве молам да биде .......Повеќе
22.03.2022 во 22:10:52
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Барам средба со градоначалник .......Повеќе
20.03.2022 во 07:15:05
Тип на барање: барање за средба со градоначалникот
Одговорено Почитувани, Неколку пати подн .......Повеќе
19.03.2022 во 16:50:59
Тип на барање: барање за средба со градоначалникот
Одговорено Pocituvani, pisuvate deka gi rascistuvate deponiite koi .......Повеќе
17.03.2022 во 10:52:15
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад
Одговорено Почитувани, Ви се обраќам од .......Повеќе
10.03.2022 во 12:20:06
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Како жители на РЦ .......Повеќе
09.03.2022 во 11:16:32
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици
Одговорено Почитувани, Како жители на РЦ .......Повеќе
09.03.2022 во 11:16:14
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици
Одговорено BI SAKAL DA ZNAM KOGA KE NI SE RESI STATUSOT NA NEKOLKU .......Повеќе
04.03.2022 во 21:04:01
Тип на барање: останато
Одговорено Добро вечер почитувани.Имам по .......Повеќе
03.03.2022 во 19:52:34
Тип на барање: останато
Одговорено Воведување на зонско паркирањ .......Повеќе
03.03.2022 во 16:33:35
Тип на барање: останато
Одговорено Почитуван, Во име на ЖРК "ВАРДА .......Повеќе
01.03.2022 во 08:05:54
Тип на барање: барање за средба со градоначалникот

  1

 

Архива

<< Март 2022 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31    

Sponsored by

Developed by