23 Јули 2019 - 04:34:28

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Почитувани, Во реонски центар .......Повеќе
30.04.2018 во 14:44:00
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Во Ново лисиче на .......Повеќе
27.04.2018 во 09:24:38
Тип на барање: останато
Одговорено Pocituvani, ve molam za info koja e cenata na komunalii .......Повеќе
25.04.2018 во 19:03:57
Тип на барање: останато
Одговорено Sakam da prasam za ednokratnata paricna pomos za novorod .......Повеќе
25.04.2018 во 14:53:19
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, изминатата година .......Повеќе
25.04.2018 во 14:02:00
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено Zdravo, Ve zamoluvame HITNO da gi zamenite iskrsenite r .......Повеќе
24.04.2018 во 15:41:24
Тип на барање: Детски и спортски игралишта (кошарка, ракомет, мал фудбал)
Одговорено Почитувани ве молиме да изврши .......Повеќе
23.04.2018 во 21:53:04
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, веќе стана пракс .......Повеќе
23.04.2018 во 07:26:30
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено Во изминатиот период на ул. 3та .......Повеќе
19.04.2018 во 13:26:37
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено Dobar den. Bi sakala da ve zamolam kako roditel na dete .......Повеќе
18.04.2018 во 08:37:39
Тип на барање: останато
Одговорено Pocituvani, Me interesira na koj nacin mozam da go ob .......Повеќе
16.04.2018 во 14:26:21
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Дали може на веб .......Повеќе
16.04.2018 во 10:45:57
Тип на барање: останато
Одговорено Pocituvani ziveam na ul.Todor Cangov i sekojdnevno eskal .......Повеќе
15.04.2018 во 23:08:26
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Ве молам да го по .......Повеќе
13.04.2018 во 10:30:38
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Здраво ќе ве молам информација .......Повеќе
12.04.2018 во 12:53:21
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено Почитувани, би сакала до Ваша .......Повеќе
11.04.2018 во 08:11:33
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Живеам во стар Ае .......Повеќе
08.04.2018 во 14:18:35
Тип на барање: Детски и спортски игралишта (кошарка, ракомет, мал фудбал)
Одговорено Почитувани, Сакам да Ве прашам .......Повеќе
04.04.2018 во 12:58:12
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици

  1

 

Архива

<< Април 2018 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30       

Sponsored by

Developed by