09 Април 2020 - 22:45:41

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Ve molam za informacija dali gradot planira sanacija na .......Повеќе
30.05.2019 во 14:44:18
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици
Одговорено Одлично што се ставија стаклен .......Повеќе
15.05.2019 во 10:09:53
Тип на барање: Детски и спортски игралишта (кошарка, ракомет, мал фудбал)
Одговорено Почитувани, Паркирањето до и з .......Повеќе
14.05.2019 во 14:33:30
Тип на барање: останато
Одговорено Дали воопшто ви е во план во бе .......Повеќе
14.05.2019 во 12:09:18
Тип на барање: Детски и спортски игралишта (кошарка, ракомет, мал фудбал)
Одговорено Дали и кога ви е во план да ја н .......Повеќе
14.05.2019 во 12:03:02
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици
Одговорено Почитувани, Ве молам за Ваш а .......Повеќе
13.05.2019 во 22:15:04
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Почитувани, Ме интересира ко .......Повеќе
10.05.2019 во 11:04:51
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Може ли да се извр .......Повеќе
09.05.2019 во 23:19:38
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено Почитувани, Кога се поднесува .......Повеќе
09.05.2019 во 23:04:10
Тип на барање: образование
Одговорено Почитувани, благодариме за ваш .......Повеќе
09.05.2019 во 16:39:40
Тип на барање: Детски и спортски игралишта (кошарка, ракомет, мал фудбал)
Одговорено Почитувани надлежни од општин .......Повеќе
08.05.2019 во 13:12:46
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено Фала ви на одговорот од 23 април .......Повеќе
08.05.2019 во 11:05:38
Тип на барање: Детски и спортски игралишта (кошарка, ракомет, мал фудбал)
Одговорено Zdravo Sakam da ve izvestam deka vo opstina aerodrom po .......Повеќе
03.05.2019 во 11:25:37
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Би сакала да доб .......Повеќе
02.05.2019 во 14:36:03
Тип на барање: еднократна парична помош за новороденчиња

  1

 

Архива

<< Мај 2019 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31   

Sponsored by

Developed by