21 Април 2021 - 17:20:55

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Pocituvani Od koga se otvori BLOK CEFE na raskrsnicat .......Повеќе
31.05.2020 во 16:27:54
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, На Бул.,, В.С.Бато,, .......Повеќе
29.05.2020 во 11:14:54
Тип на барање: Хаварисани возила, како и возила кои се користат како магацински простор
Одговорено Почитувани, Како претседател .......Повеќе
22.05.2020 во 13:58:25
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено Pocituvani na ulica Venjamin Macukovski na raskrsnicata .......Повеќе
22.05.2020 во 08:50:30
Тип на барање: останато
Одговорено pocituvani, veke podolg period pozadi zgradata na ul.Met .......Повеќе
06.05.2020 во 15:56:46
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад
Одговорено Barame obelezuvanje na samiot parking,kosta novakovic br .......Повеќе
01.05.2020 во 03:12:28
Тип на барање: барање за средба со градоначалникот

  1

 

Архива

<< Мај 2020 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sponsored by

Developed by