25 Април 2018 - 16:36:35

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено - На потег од Бул.Трета Македон .......Повеќе
29.06.2016 во 14:29:29
Тип на барање: останато
Одговорено Здраво На влезот према паркин .......Повеќе
27.06.2016 во 10:27:04
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици
Одговорено Na bul.v.s.bato do zgradata 87.vlez 4 .na parking imame .......Повеќе
23.06.2016 во 07:34:03
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад
Одговорено Почитувани, Ви пишувам во врс .......Повеќе
22.06.2016 во 20:34:55
Тип на барање: останато
Одговорено Ве молам околу информација во .......Повеќе
20.06.2016 во 12:17:29
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Во паркот близу д .......Повеќе
18.06.2016 во 07:40:16
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено Сакам да ми ја појасните про .......Повеќе
16.06.2016 во 11:16:53
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, 1. Поминаа повеќе о .......Повеќе
11.06.2016 во 15:17:59
Тип на барање: Нови пешачки патеки
Одговорено Почитувана општино, ќе се дрзн .......Повеќе
10.06.2016 во 22:44:36
Тип на барање: останато
Одговорено POCITUVANI ve MOLAM dali ima nekoj vo OPSTINSKITE sluzbi .......Повеќе
09.06.2016 во 10:42:24
Тип на барање: останато
Одговорено Zdravo,ve molam da me upatite kade treba da se obratam p .......Повеќе
08.06.2016 во 22:52:49
Тип на барање: останато
Одговорено Здраво едно прашање ако може. .......Повеќе
07.06.2016 во 23:52:54
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад
Одговорено БРАВО, секоја чест за одговорн .......Повеќе
06.06.2016 во 12:35:52
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено Замолувам ако може да се прове .......Повеќе
04.06.2016 во 22:02:42
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Почитувани! Пред влезот на ста .......Повеќе
04.06.2016 во 20:27:40
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено До Општина Аеродром Предмет: .......Повеќе
04.06.2016 во 20:18:42
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Ве молам да превз .......Повеќе
03.06.2016 во 07:53:46
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Ви се обраќам за .......Повеќе
02.06.2016 во 20:30:37
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено imam podneseno za legalizacija na besprano izgraden obje .......Повеќе
01.06.2016 во 15:04:17
Тип на барање: останато
Одговорено imam podneseno za legalizacija na besprano izgraden obje .......Повеќе
01.06.2016 во 15:00:35
Тип на барање: останато
Одговорено Ve molam da mi odgovrite koja e postapkata za pocnuvanje .......Повеќе
01.06.2016 во 11:39:05
Тип на барање: останато
Одговорено Pocituvani, Molime dislociranje na kuckarnikot koj se .......Повеќе
01.06.2016 во 10:41:51
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило

  1