14 Јули 2020 - 06:47:22

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Почитувани, На бул Ј.Санданск .......Повеќе
24.06.2019 во 16:36:17
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, веројатно нема д .......Повеќе
21.06.2019 во 12:44:58
Тип на барање: Детски и спортски игралишта (кошарка, ракомет, мал фудбал)
Одговорено Pocituvani, bi Ve zamolile da prezemete merki vo Vasa n .......Повеќе
20.06.2019 во 14:33:43
Тип на барање: Нова урбана опрема: клупи
Одговорено Почитувани, Во неколку наврат .......Повеќе
19.06.2019 во 12:08:44
Тип на барање: Детски и спортски игралишта (кошарка, ракомет, мал фудбал)
Одговорено Почитувани, Дрворедот посаде .......Повеќе
18.06.2019 во 13:30:25
Тип на барање: останато
Одговорено Pocituvani pomina dolgo vreme vo iscekuvanje deka NEKOJ .......Повеќе
11.06.2019 во 16:40:01
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, постојано апелира .......Повеќе
11.06.2019 во 08:18:21
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено Почитувани, на 13 Мај Ви го приј .......Повеќе
07.06.2019 во 23:27:26
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Почитувани, на 13 Мај Ви го приј .......Повеќе
05.06.2019 во 23:11:24
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Dobrovecer, dali moze da zamolime nashata opstina da pro .......Повеќе
04.06.2019 во 22:28:12
Тип на барање: Детски и спортски игралишта (кошарка, ракомет, мал фудбал)

  1

 

Архива

<< Јуни 2019 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Sponsored by

Developed by