25 Јули 2024 - 05:04:43

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено informacija sto se slucuva so premetite 6334 i 6335 i ko .......Повеќе
28.06.2020 во 21:51:44
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Со оглед на состо .......Повеќе
19.06.2020 во 09:21:34
Тип на барање: Детски и спортски игралишта (кошарка, ракомет, мал фудбал)
Одговорено Kosta novakovic br 7A (zolta zgrada) ve molime za zamena .......Повеќе
13.06.2020 во 17:02:34
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Prvo blagodaram sto ste efikasni i brzo mi odgovorivte s .......Повеќе
09.06.2020 во 20:14:02
Тип на барање: останато
Одговорено Zdravo, sakam da prasam da mi odgovorite okolu sledno .......Повеќе
08.06.2020 во 16:05:52
Тип на барање: останато

  1

 

Архива

<< Јуни 2020 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30      

Sponsored by

Developed by