14 Јули 2020 - 04:48:03

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Почитувани, Дали може да ми п .......Повеќе
30.07.2019 во 11:04:02
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад
Одговорено Pocituvani sakam da zakazam sredba so gradonacalnikot Zl .......Повеќе
23.07.2019 во 20:29:23
Тип на барање: барање за средба со градоначалникот
Одговорено Почитубани, вчера ви пратив до .......Повеќе
23.07.2019 во 13:52:07
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено Би сакал да добијам прецизен о .......Повеќе
21.07.2019 во 10:46:00
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено Pocituvani, vo vrska so potrebnite dokumenti za ednokrat .......Повеќе
18.07.2019 во 21:02:58
Тип на барање: еднократна парична помош за новороденчиња
Одговорено Почитувани, Со оглед дека беќе .......Повеќе
18.07.2019 во 13:36:10
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани општинари, некој .......Повеќе
18.07.2019 во 11:43:33
Тип на барање: Детски и спортски игралишта (кошарка, ракомет, мал фудбал)
Одговорено Jas sum zitel na opstina Aerodrom ziveam vo zgradite kaj .......Повеќе
12.07.2019 во 12:18:56
Тип на барање: Нови линии за јавно осветлување
Одговорено Почитувани, Очекувам одговор .......Повеќе
10.07.2019 во 16:03:32
Тип на барање: останато
Одговорено Здраво општинари, Неодамна за .......Повеќе
09.07.2019 во 12:47:33
Тип на барање: останато
Одговорено Веќе подолг период повеќе од 1.5 .......Повеќе
07.07.2019 во 11:36:32
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, во ОУ Блаже Конеск .......Повеќе
05.07.2019 во 12:45:20
Тип на барање: Детски и спортски игралишта (кошарка, ракомет, мал фудбал)
Одговорено Почитувани, пред неколку дена .......Повеќе
05.07.2019 во 12:39:17
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено Во рок од 48 саати ќе добиете од .......Повеќе
04.07.2019 во 22:29:03
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, дрвата кои ги поса .......Повеќе
04.07.2019 во 15:49:51
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило

  1

 

Архива

<< Јули 2019 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31     

Sponsored by

Developed by