25 Јули 2024 - 05:46:00

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Barame kako velosipedisti ,da kejot na vardar posle hote .......Повеќе
25.07.2020 во 03:37:07
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено Почитувани, Ве молам да ја разг .......Повеќе
24.07.2020 во 13:43:11
Тип на барање: Нова урбана опрема: клупи
Одговорено Почитувани, Пред 1 година заса .......Повеќе
21.07.2020 во 08:22:15
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено Почитувани, Живеам на ул. Мет .......Повеќе
18.07.2020 во 18:06:04
Тип на барање: останато

  1

 

Архива

<< Јули 2020 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31   

Sponsored by

Developed by