25 Јули 2024 - 06:13:50

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Почитувани, На улицати Петар .......Повеќе
26.07.2021 во 13:44:39
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици
Одговорено Почитувани, Ја користиме при .......Повеќе
20.07.2021 во 09:16:41
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, На ул. Методија Ш .......Повеќе
20.07.2021 во 09:09:33
Тип на барање: Нови линии за јавно осветлување
Одговорено Почитувани, ул. Методија Шато .......Повеќе
19.07.2021 во 09:52:46
Тип на барање: Нови пешачки патеки
Одговорено Koga povtorno ke ima akcija za popravka na postoecki kro .......Повеќе
05.07.2021 во 15:01:16
Тип на барање: останато

  1

 

Архива

<< Јули 2021 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Sponsored by

Developed by