14 Јули 2020 - 05:43:22

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Ziveam na Vidoe S bato 19 ,kaj katnata garaza.Stanarite, .......Повеќе
31.08.2019 во 11:21:59
Тип на барање: Хаварисани возила, како и возила кои се користат како магацински простор
Одговорено Pocituvani, Ve molam da me upatite kade i vo koj sekt .......Повеќе
22.08.2019 во 22:12:29
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, трет пат ви пишува .......Повеќе
12.08.2019 во 12:28:25
Тип на барање: Детски и спортски игралишта (кошарка, ракомет, мал фудбал)
Одговорено Почитувани, На улицата бр.45 во .......Повеќе
05.08.2019 во 13:15:19
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Poradi starosnata kategorija,vidot na materijalot od koj .......Повеќе
04.08.2019 во 14:31:16
Тип на барање: останато

  1

 

Архива

<< Август 2019 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Sponsored by

Developed by