13 Август 2020 - 07:58:22

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Pocituvani Na vcera odrzanata roditelska vo gradinkata .......Повеќе
28.09.2018 во 11:42:14
Тип на барање: образование
Одговорено Дали општината планира да изгр .......Повеќе
21.09.2018 во 13:15:01
Тип на барање: Детски и спортски игралишта (кошарка, ракомет, мал фудбал)
Одговорено Почитувани, Во моментов на по .......Повеќе
19.09.2018 во 16:58:47
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад
Одговорено Почитувани, Ве молам за инфор .......Повеќе
18.09.2018 во 11:11:15
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено Почитувани, Би сакал да ја из .......Повеќе
13.09.2018 во 15:35:21
Тип на барање: Детски и спортски игралишта (кошарка, ракомет, мал фудбал)
Одговорено Me intresira dali opština Aerodrom dava ednokratna pari .......Повеќе
12.09.2018 во 17:04:44
Тип на барање: останато
Одговорено Ве молам за замена на подлогат .......Повеќе
12.09.2018 во 09:26:31
Тип на барање: Детски и спортски игралишта (кошарка, ракомет, мал фудбал)
Одговорено Почитувани, дали се планира и .......Повеќе
10.09.2018 во 14:28:36
Тип на барање: Детски и спортски игралишта (кошарка, ракомет, мал фудбал)
Одговорено Драги администратори на овој с .......Повеќе
07.09.2018 во 09:28:44
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Ве замолувам да ре .......Повеќе
07.09.2018 во 08:43:07
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад
Одговорено Почитувани, заштитете ги нај .......Повеќе
05.09.2018 во 09:02:58
Тип на барање: образование

  1

 

Архива

<< Септември 2018 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Sponsored by

Developed by