19 Септември 2020 - 02:11:58

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Pocituvan Gradonacalnik, Sakam da prijavam diva tgradba .......Повеќе
28.09.2019 во 16:22:16
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, зошто во јавниот .......Повеќе
27.09.2019 во 16:02:16
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Ве молам за информ .......Повеќе
24.09.2019 во 16:13:32
Тип на барање: образование
Одговорено Реагирано е и од други жители о .......Повеќе
23.09.2019 во 19:05:47
Тип на барање: Детски и спортски игралишта (кошарка, ракомет, мал фудбал)
Одговорено Сакам да дадам предлог градона .......Повеќе
21.09.2019 во 23:17:41
Тип на барање: останато
Одговорено Дали во рамки на кампањите за з .......Повеќе
21.09.2019 во 23:04:27
Тип на барање: останато
Одговорено почитувани, ве молам за чистењ .......Повеќе
19.09.2019 во 23:25:35
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад
Одговорено Почитувани, Ликот на Стар Аер .......Повеќе
19.09.2019 во 13:44:22
Тип на барање: останато
Одговорено Почитуван Градоначалник, Как .......Повеќе
18.09.2019 во 21:19:55
Тип на барање: останато
Одговорено Pocituvani, Ve molam da reagirate so nadleznite sluzbi o .......Повеќе
18.09.2019 во 11:57:35
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Би сакал да Ве из .......Повеќе
17.09.2019 во 11:01:58
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, долго време дише .......Повеќе
11.09.2019 во 09:44:01
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Ве молам за одгов .......Повеќе
03.09.2019 во 07:50:41
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Поради тоа што за .......Повеќе
01.09.2019 во 12:55:11
Тип на барање: Нови заштитни П-огради

  1

 

Архива

<< Септември 2019 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30       

Sponsored by

Developed by