19 Јуни 2018 - 23:41:50

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Пријавувам неподнослива смрде .......Повеќе
31.10.2016 во 23:19:22
Тип на барање: останато
Одговорено Не ви е срам што тротоарот со б .......Повеќе
30.10.2016 во 21:36:23
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад
Одговорено Pocituvani, Veke podolg vremenski period, skoro tri mes .......Повеќе
30.10.2016 во 13:41:39
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Почитувани, Ве молам за инфо .......Повеќе
28.10.2016 во 11:50:50
Тип на барање: образование
Одговорено promena na sijalici za ulicno osvetluvanje vo naselba Li .......Повеќе
27.10.2016 во 19:13:09
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Почитувани, Со оглед на очигле .......Повеќе
26.10.2016 во 15:49:09
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Ве молам за одгов .......Повеќе
26.10.2016 во 13:21:58
Тип на барање: останато
Одговорено Imam pocinati clenovi na moeto semejstvo koj se pogreban .......Повеќе
23.10.2016 во 16:44:32
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Пред еден месец В .......Повеќе
21.10.2016 во 21:55:49
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Почитувани, Ве молам да ми одго .......Повеќе
17.10.2016 во 09:24:06
Тип на барање: останато
Одговорено Pocituvani, Ve molam da si gi zakrpite i obezbedite o .......Повеќе
12.10.2016 во 01:46:43
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици
Одговорено Pocituvani, Ve molam da si gi zakrpite i obezbedite o .......Повеќе
12.10.2016 во 01:46:34
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици
Одговорено Почитувани би сакала да израза .......Повеќе
11.10.2016 во 18:08:27
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани би сакала да израза .......Повеќе
11.10.2016 во 18:08:25
Тип на барање: останато
Одговорено Pocituvani, Bi sakala da me informirate kako da vi prat .......Повеќе
06.10.2016 во 22:22:14
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Ве молам да ме изв .......Повеќе
05.10.2016 во 14:47:34
Тип на барање: останато
Одговорено Ве молам, доколку сте во можнос .......Повеќе
04.10.2016 во 15:14:03
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Почитувани би сакала да израза .......Повеќе
04.10.2016 во 15:01:07
Тип на барање: останато
Одговорено Barame edno sijalicno mesto pozadi nasata zgrada na adr .......Повеќе
03.10.2016 во 23:36:37
Тип на барање: Нови линии за јавно осветлување
Одговорено Na ulica kosta novakovic br 7 (zolta zgrada)vednas naspr .......Повеќе
03.10.2016 во 23:31:47
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици
Одговорено Pocituvani, Bi ve zamolil za postavuvanje barem na uste .......Повеќе
01.10.2016 во 23:50:48
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад

  1

 

Архива

<< Октомври 2016 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31       

Sponsored by

Developed by