13 Август 2020 - 07:28:52

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Pocituvani , molam nadleznite vo opstinata da prevzemat .......Повеќе
29.10.2018 во 20:14:42
Тип на барање: Диви депонии
Одговорено Почитувани, Ве молам да ме упа .......Повеќе
26.10.2018 во 11:19:34
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани, Уличната светилка .......Повеќе
23.10.2018 во 16:18:14
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Почитувани, заради зачепена фе .......Повеќе
17.10.2018 во 11:50:59
Тип на барање: останато
Одговорено На почеток на улицата М.Ш.Шарло .......Повеќе
03.10.2018 во 10:45:19
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено zdravo ,me interesira dali opstinata planira nesto da na .......Повеќе
01.10.2018 во 21:30:34
Тип на барање: останато

  1

 

Архива

<< Октомври 2018 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31     

Sponsored by

Developed by