26 Мај 2019 - 03:47:02

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Почитувани, ве молам да пренес .......Повеќе
29.12.2017 во 08:20:16
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено Почитувани, Би сакал да пратит .......Повеќе
29.12.2017 во 00:04:36
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици
Одговорено Почитувани, Ве молам да се пре .......Повеќе
28.12.2017 во 11:49:25
Тип на барање: Хигиената во населените места: градежен шут и отпад
Одговорено sakam dazakazam sredba so gradonacalnikot na opstina Aer .......Повеќе
26.12.2017 во 10:37:41
Тип на барање: барање за средба со градоначалникот
Одговорено Pred nekoj den Vi pobarav odgovor na prasanjeto koga zap .......Повеќе
20.12.2017 во 13:16:14
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици
Одговорено Почитувани, навистина е жално .......Повеќе
16.12.2017 во 00:10:22
Тип на барање: останато
Одговорено Se obrativ do nekolku lica sluzbeni sto se za nadleznost .......Повеќе
11.12.2017 во 14:00:39
Тип на барање: останато
Одговорено Во неколку наврати укажувам да .......Повеќе
11.12.2017 во 13:56:08
Тип на барање: Нови пешачки патеки
Одговорено Stanarite od bul.Asnom br.144-2/17, barame molba i sredb .......Повеќе
09.12.2017 во 18:28:44
Тип на барање: барање за средба со градоначалникот
Одговорено Почитувани Кога планирате да .......Повеќе
07.12.2017 во 10:30:29
Тип на барање: Санација на ударни дупки и прекопи на собирни улици
Одговорено Почитувани, апелираме за акт .......Повеќе
04.12.2017 во 16:07:19
Тип на барање: останато
Одговорено Почитувани дали примате сезон .......Повеќе
02.12.2017 во 20:14:06
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило
Одговорено За набавка на прочистувачи на .......Повеќе
01.12.2017 во 13:02:52
Тип на барање: образование
Одговорено Почитувани, Сакам да ве инфор .......Повеќе
01.12.2017 во 12:31:24
Тип на барање: останато

  1

 

Архива

<< Декември 2017 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sponsored by

Developed by