26 Мај 2020 - 21:17:47

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Архива


Статус Барање
Одговорено Почитувани! По втор пат Ви се о .......Повеќе
05.12.2018 во 18:13:40
Тип на барање: Поправка на веќе постоечки линии за јавно осветлување
Одговорено Дали сеуште има еднократна па .......Повеќе
04.12.2018 во 17:14:11
Тип на барање: еднократна парична помош за новороденчиња
Одговорено Почитувани, Ве замолуваме да з .......Повеќе
03.12.2018 во 10:42:47
Тип на барање: Уредување на блоковското зеленило

  1

 

Архива

<< Декември 2018 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31       

Sponsored by

Developed by