13 Август 2020 - 08:09:41

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

21.06.2018 во 15:21:16

Бараме надлежните и одговорните во Општина Аеродром, да извршат проверка на лице место на изведбата на новата улица-пристапен пат со тротоар пред станбена зграда ул.Методија Шаторов–Шарло бр.23, од причини што истата не е во согласност со ДУП на Општина Аеродром односно изведена е како си сакаат изведувачите на станбените згради и изведувачот на улицата. Дека нешто не е во ред може дас е види на лице место: улица со нагиб (нивелета) поголем од дозволено, нема тротоар за пешаци од една страна, спојување/одвојување на улицата за влез во две подземни гаражи не е сообраќајно безбедно изведена.

Статус: Одговорено
Тип на барање: останато

 
Одговор

03.07.2018 во 10:36:43

Почитувани, измените во текот на изведбата се направени поради прилагодување на улицата на постоечките инфраструктурни објекти и истите се одобрени од проектантот. Ви благодариме што го користевте Граѓанскиот сервис центар

Назад

 

Архива

<< Август 2020 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31       

Sponsored by

Developed by