14 Јули 2020 - 06:18:07

Општина Аеродром

Граѓански сервис центар

Преглед на барање

Барање

16.02.2010 во 15:03:43

sto se podrazbira pod ednokratna paricna pomos za novorodence i sto sleduva za vtoro dete...odnapred vi blagodaram

Статус: Одговорено
Тип на барање: еднократна парична помош за новороденчиња

 
Одговор

17.02.2010 во 09:04:44

Почитувани, За доделување на еднократна парична помош за новороденче потребно е да ги доставите следните документи: -Извод од матична книга на родените (за новороденчето); -Извод од матична книга на венчаните (за родителите); -Фотокопија од личните карти на двата родитела (оргинал на увид) од кои се гледа дека и двата родитела се со живеалиште во општина Аеродром; -Да се пополни формуларот со Барањето во општината; - Трансакциона сметка на која ќе бидат префрлени средствата.Иста е исплатата без разлика дали се работи за прво, второ или трето дете. Ви благодариме, што го користевте граѓанскиот сервис центар на општина Аеродром.

Назад

 

Архива

<< Јули 2020 >>
По Вт Ср Че Пе Са Не
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31   

Sponsored by

Developed by